Team

20161213_172856Tandarts Willemien Molenaar

Ik ben 30 jaar, geboren in Overijssel en getogen in Noord-Holland. Mijn opleiding als tandarts heb ik afgerond aan de ACTA te Amsterdam per augustus 2011.

Daarna heb ik als zelfstandig tandarts in Hoorn en Amsterdam gewerkt en zo veel ervaring op kunnen doen. Per september 2016 ben ik voor tandarts M.A. Hennink gaan waarnemen in praktijk Mondig. Pas geleden is voor mij de mogelijkheid ontstaan om de tandartskamer van tandarts Prins over te nemen. Hier zal ik per 1 februari 2017 mijn eigen praktijk starten.

Ik streef ernaar een goede en prettige bijdrage aan uw mondgezondheid te kunnen leveren. ‘Een gezonde mond is gezonder eten en gezond eten zorgt voor een gezonde mond’.

marjaTandartsassistente Marja de Goeij-Meerveld

Mijn naam is Marja de Goeij-meerveld. Ik ben 55 jaar en een trotse Haarlemmer in hart en nieren.

Verder ben ik 36 jaar werkzaam als tandartsassistente waarvan 8 jaar bij groepspraktijk Mondig. Tijdens de waarneming van tandarts M.A. Hennink ben ik gaan samenwerken met tandarts Molenaar. Nu zetten wij onze samenwerking voort in haar eigen praktijk.

Tandartsassistente Vlasta Marie Gabriel

Mijn naam is Vlasta Marie Gabriel. Ik ben 57 jaar en Tsjechische, geboren in Praag. Ik woon nu ruim 21 jaar in Nederland en heb hier mijn diploma voor tandartsassistente behaald aan de NHA. In Driehuis heb ik de afgelopen 2 jaar meegelopen in een algemene praktijk en daar heb ik veel geleerd van het vak.

Met mensen werken is mijn passie en ik vind het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

 

 

Stagiair Tandheelkunde Sharine Tambach

Mijn naam is Sharine Tambach en ik ben 21 jaar. Ik ben tweedejaars tandheelkunde student aan de ACTA en vind het erg leerzaam om in de algemene praktijk mee te lopen. Zo leer ik kennis maken met nieuwe materialen en technieken. Ook vind ik het erg waardevol om op deze manier meer praktijkervaring op te doen voor de toekomst.

 

 

 

 

 

De andere collega’s die werkaam zijn in Tandartsenpraktijk Mondig kunt u vinden op deze website.

Advertentie
%d bloggers liken dit: