Afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken, kunt u dit telefonisch (0232001200) of per email (w.molenaar@mondig.nu) doen of langs komen bij ons in de praktijk. De dames achter de balie zullen u dan z.s.m. helpen en een afspraak voor u inplannen.

Heeft u zich aangemeld als nieuwe patiënt bij ons, zorg dan dat u 10 minuten eerder bent voor uw afspraak. Wij zullen u vragen een medische anamneselijst over uw gezondheid in te vullen. Verder zullen uw ID- en verzekeringsgegevens worden opgenomen in uw persoonlijke patiënten dossier. Ook vragen wij u, zelf uw gegevens op te vragen bij uw vorige tandarts. Zo kunnen wij uw patiënten dossier compleet houden.

U kunt ook het anamneseformulier printen en deze ingevuld meenemen naar uw afspraak. Meldt u zich beneden bij de balie en geef hier uw formulier af.

Advertentie