Werkwijze

‘ Een gezonde mond is gezonder eten en gezond eten zorgt voor een gezonde mond .’

Wij streven ernaar onze patiënten de beste zorg en hulp te bieden naar aanleiding van hun eigen gebitssituatie. Daarom stellen wij bij nieuwe patiënten een uitgebreid behandelplan op, die gericht is op een zo gezond mogelijke mondsituatie. Onze uitgangssituatie is het zo lang mogelijk behouden van uw eigen gebit.

Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een zorgplan met u is opgesteld. Verder krijgt u een begroting van de totale kosten. Indien u hiermee akkoord gaat, zullen we beginnen met uw opgestelde plan. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kan een dergelijk zorgplan vrijwel altijd in fasen worden uitgevoerd. Samen met u kunnen we kijken hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.

Verder is voorkomen beter dan genezen. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een goede mondhygiëne voorkomen worden. Wij willen u daar graag bij helpen. Preventie staat bij ons in de praktijk centraal. Daarom werken wij samen met 3 mondhygiënisten: Tatiana, Willemijne en Kim.

Ook is het belangrijk dat u regulier op uw controles komt. Nadat u afbehandeld bent proberen wij een nieuwe afspraak met u te maken voor over een half jaar. Mocht dit niet lukken dan sturen wij u een halfjaarlijkse herinnering per email dat het tijd is voor uw controle afspraak.

Bent u niet tevreden, heeft u klachten of tips voor ons dan is er altijd ruimte voor overleg. Wij zijn te bereiken per email, telefonisch of u kunt een afspraak maken voor mondeling overleg.

Advertentie